Retrospektive planeter – Ta et dypt pust

Av | januar 5, 2022

Jeg husker at jeg var i en bilulykke for tjuefem år siden. Jeg ble satt på sidelinjen av en ung sjåfør som bestemte at han ikke ville stoppe ved rødt lys. Det var lørdag kveld i New York, antar jeg.

Bilen krasjet i luften. Han la ut på en sprø tur som føltes villere enn noen Bumper Car-tur på Steel Pier. Styre? Jeg holdt rattet godt, men jeg hadde ingen pilotutdanning. Nei, jeg var avhengig av fysikk eller Gud.

Da bilen traff bakken – noen centimeter fra fortauet og lyskrysset på fortauet – åpnet jeg døren og gikk stille ut.

Bortsett fra noen små riper var jeg uskadd. Bilen var fullt utstyrt.

Heldigvis hadde jeg et belte. Sikkerhetsbeltene holdt meg godt mot seteryggen, ellers kastet jeg meg som en filledukke.

Jeg tror vi alle har følt oss som passasjerer i en flybil siden Pluto kom inn i Steinbukken i 2008. 2009 fortsatte med et vilt ritt som begynte i fjor. Og nå i 2010 lander vi og prøver å gjenvinne balansen og komme oss ut av døren.

Som bilen min, nå er det en helt annen ting nå, ikke så mye.

Universet kaster oss i bakgrunnen. Men så viser han oss medfølelse.

Merkur og Mars ble retrograde, så vi ville ha tid til å puste.

Så sendte han en måneformørkelse på nyttårsaften, ikke mindre, til mennesker vi kunne si farvel til, modeller og ting som ikke lenger betyr noe for oss i våre fornyede liv.

Mange klager over at personlige planeter, som Merkur og Mars, blir retrograde. De angrer på frustrasjonen og datafeilene som oppstår, og de biter tennene sammen når de hører at Mars ikke roterer skikkelig før i midten av mars, men de mister tellingen. Ytre prestasjon er ikke der den er nå.

Når de personlige planetene er retrograde, gir universet oss en pause.

Vi har opplevd mye forandring på kort tid. Verden er i øret. Og nå er tiden inne for å integrere nye realiteter og kaste gammel bagasje.

Så ta et dypt pust. Ta deretter et dypt pust. Ta en til og en til.

Si farvel til gamle vaner som føles like komfortable som en gammel sokk, men de gjør deg mer skade enn godt. Si farvel til tider som virket viktige på en gang, men ikke lenger viktige. Si farvel til folk som virket essensielle en gang, men gikk til andre ting, akkurat som du gjorde.

Arbeid deretter med å gjette hva som virkelig vil fungere for deg. Du trenger tid til å gjette. Men universet er barmhjertig. Mars er retrograd frem til mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.