Livskriving er en dagbok for voksne – Nyt avisreisen og forvent det uventede

Av | oktober 15, 2021

Å skrive, i hvert fall for meg, er min frelsende nåde! Å frigjøre rå eller voksne ord fra tanker og være bladvenn er god selvterapi! Takk for muligheten i journalen din til å spre tankene dine og la deg vurdere hva du følte på en gitt dag. Vet at når du lager dagbøker, gjør du det for å frigjøre kreativiteten din, og du kan forvente å bli overrasket over hva ordene dine kan helbrede eller undersøke på nytt. Skriv eller skriv et liv i fred eller eventyr. Slipp de skrevne ordene og håp at du får overraskelsen; fred eller smerte kan skrives ut igjen eller slippes til en annen historie er skrevet igjen i reiseboken.

Som barn skrev jeg mye i bladet mitt. Da jeg tenkte på det, skrev jeg mest og tørket ut smertefulle hendelser på papir med en konstant frykt for at lekne, overraskende, uvillige og rampete øyne skulle få tilgang, og først plaget meg mens de leste det som ikke skulle leses. .

Ja, det var en slitsom opplevelse å ha sinnet og det fysiske sinnet til å sette ord, sanger eller historier og fabler på papir. Ting var spesielt vanskelig når personvernet og plassen var knapp.

Bor i et lite hus, i et trangt nabolag, i gamlebyen i Texas, omgitt av mange barn, som hele tiden må skrive i skjul; sikkert, det var ikke en trygg innsats å holde dagboken min oppdatert.

Å forlate brødre og søstre fra foraktens hevnaktige og fiendtlige hender var mer enn et arbeid som kunne ha vært en fredelig begivenhet, hvis det ble gjort uten å nøle.

Selv om interessene deres var mer eventyrlystne, vil jeg gi det, mine var mer private og autonome, og jeg kunne ikke forstå hvorfor det ville være så tiltalende å lese mine private oppføringer. Søsknene mine var nære i alderen og hadde fordelen av å ha et nært forhold til hverandre.

Alle de tre første søsknene mine gikk på to identiske skoler under eksamen. Den ene het White og den andre var som en spansk oppdagelsesreisende: Coronado. Selv den yngste gikk alene på skolen uten andre søsken – som meg!

Jeg nådde ikke nabolagsfristen, og jeg var den eneste som gjettet alt, så jeg valgte den beste veien for meg selv.

Å gjøre det bra på skolen, få venner med elever jeg liker, og til og med hjelpe lærere var min sosiale enhet og familieplan. Så begynte feilen å skrive, sykdom, sykdom, besettelse eller tvang …

Jeg ønsket å tilpasse meg et sted, og da lærerne mine i engelsk og språkkunst viste meg favør, visste jeg hva jeg ville gjøre …

Jeg følte meg komfortabel, mer stabil og tryggere i arbeidet jeg skrev på skolen på Roberts for å være meg selv og finne ut hva andre barn føler og gjør det samme.

Jeg lærte raskt at jeg likte utfordringen med å skrive med klar tankegang, lage passasjer og gjøre research, og å kunne bli kvitt smerten og sorgen for meg selv og også kunne gjøre noe seriøst, muntert eller morsomt.

Læreren min: Fru Quill, ba meg starte et dagsblad, det gjorde jeg! Fra da av lærte jeg raskt at et blad bare er begynnelsen på en vei som ofte kalles autonom skrivning.

Skriving, som vanligvis begynner med journalføring, er en klar måte å analysere eller utfordre din utvikling, din fremgang, ord som oppfatter din frykt, oppfatninger og dine egne oppfatninger, selv om det bare er på egen hånd, for å jobbe med ting på papir . eller utfordringer, utfordrer mer ORRR for å avsløre miraklene dine og jage drømmene dine.

Livet er et reisemagasin, og du kan ikke forvente å vite, vite og tro på kraften i å skrive måten å oppnå mirakler og oppfylle drømmene dine.

Hvis du er en ung forfatter og leser magasinet ditt, ta en pause eller en kort pause og gå tilbake til vanen med å skrive igjen!

En dag, min eldre bror, som kokk, søkte og fant bladet mitt …

Ed var den typen fyr som alltid sa noe påtrengende om det jeg gjorde eller alltid sammenlignet ham med andre i familien min.

Selvfølgelig, da han leste bladet mitt, var hans tro riktig. Jeg var en ensom ulv i min valgte ferdighet – å skrive og nyte håndverket mitt, jeg visste at det var min sannhet, og som heldigvis ville det, levde jeg i et fantastisk miljø for ulv. HA, Ha, Ha.

Vi bodde tvers over gaten i en stor, gjørmete ørken der dyrene kunne høres hylende.

I dag er det en full butikk og en stor pakkebutikk.

Ikke misforstå, jeg liker Sams kjøp, selv før jeg var der, var det bare en desperat, øde ørken, et fantastisk sted for vandrende natur, kyssende tenåringer, ville dyr og krypdyr og til og med merkelige landskap. … Så var jeg der og gjorde leksene mine i fred og stjal noen velsmakende øyeblikk for å skrive poesi!

Jeg håper du vil bli imponert over hva som vil motivere deg til å skrive tankene dine når du har fordypet meg i en meningsfull bønn.

Jeg vokste også opp og visste at det var mye klokere for tankene mine å ha mindre motstand mot det jeg ville skrive.

Nyt reisen i dagboken din og vent på den med tid som bare lar deg skrive.

Alles selvbiografi er allerede skrevet, gå av veien og skriv det ut av hjerterommet ditt og se følelsene dine forandres og endres for mer klarhet og selvernæring.

AAAAAH, nå var en god tid. EL Paso vokste opp i Vesten, og var ikke lett hvis den var unik eller litt eksentrisk, ellers kjent som annerledes.

De kan aldri beskylde meg for å være en tilhenger av en tradisjon eller skikk eller et sau som ikke trodde på meg.

Jeg vil også gjerne jobbe litt mer med andre eller invitere dem til å delta. Å si at de i det minste kunne lage en invitasjon …

*** Jeg elsker å lære at de hele tiden gir meg kunnskap fra deg og andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *