Ja, kanskje en artikkel som sier nei eller nei

Av | september 29, 2021

«Der universet tar meg, er det produktivt, jeg kommer til å gå. Hvis jeg ikke gjør det, har jeg funnet en annen måte som ikke fungerer, og siden det alltid er et definitivt svar eller en løsning, vil jeg ikke gå. » Det er det modifiserte sitatet fra Thomas Edison, som definerer min virkelighet som en t-skjorte. Når jeg tenker på virkeligheten, tenker jeg på den siste subtraksjonsprosessen til jeg kommer til målet, egentlig. Jeg tror ikke det er noe som en siste fiasko hvis vi ikke gir opp i møte med den deduktive og uunngåelige suksessen som kommer av å vite etter å ha undersøkt hva som ikke vil fungere og hva som ikke vil fungere til slutt.

Kort sagt, jeg respekterer prosessen og resultatet på den måten: Jeg vet at det noen ganger er en sikksakk-prosess å nå et endelig mål, ikke alltid det riktige. De største resultatene er i form av noe du må søke eller jobbe med. De sterkeste resultatene er ikke en gratis lunsj som de ikke forstår og ikke trenger i virkeligheten.

Jeg ser flere e -postmeldinger «endre en bryter, fikse alle problemene dine umiddelbart og berike arbeidet du må gjøre eller uten å forstå, abonnere på denne e -postserien.» Jeg vet, det fungerer ikke slik, og personen som virkelig og helt vet det er ganske rart, det er like sjeldent som den faktiske kvalifiserte «suksessen på hele brettet» for alle områdene som ble jobbet med. Selv da vil personen som oppnådde dette være så gjennomsiktig om hva de har tatt og fordi det er så «veldig utrolig» at de fleste søkemotorer vil finne disse grunnene for enkle til å være sanne, for å si det sånn. Noen vil få det, men det er bare det, noen få vil få det, og personen som virkelig lykkes vil øve eller modellere det de gjorde med noen av berøringene sine. Jeg forstår. De fleste, og mange andre, vil imidlertid ikke lykkes og vil fortsette å bevege seg bort fra livets virkelighet følelse det er enkelt og realistisk å følge «Rube Goldberg Cartoons» -metoden for å forstå og bruke den.

Faktisk er suksess suksess, og varig fiasko forlater det for tidlig. Det er hemmeligheten bak varig suksess. «Produktiv avbrudd» er som «reinkarnasjonstatisme» eller «reinkarnasjon -ekstase». Dette er to ordkombinasjoner som ikke får mye, men de har en blokkert forståelse og kraft. Men det er det suksess handler om: «Produktiv varighet.»

Hvor mye kutter du og får det så realistisk? Ikke mange, de fleste forventer å vinne svar av typen «Rube Goldberg», ikke de enkle og gjennomførbare realistiske handlingene han faktisk gjør. Ja, nei nei, kanskje ja eller kanskje det er en artikkel som sier «sikkert, hvis du kan». Så jeg avslutter på en episk måte med det Yoda fortalte Luke Skywalker i «Star Wars»: «Det er ingen forsøk, bare gjør det!» Det som er klart her er budsjettet mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.