Det er viktig?

Av | oktober 10, 2021

Det første spørsmålet jeg har om noe er dette: er det viktig? Er det viktig å være på toppen av «mitt livs næringskjede»? Alt annet er det andre.

Faktisk er viktigheten det kraftigste og fattigste grunnbegrepet om liv og eksistens.

Viktigheten av å mislykkes til du lykkes er veldig viktig, spesielt når du har en «feil» med utholdenhet i sjel og ånd. Ja, hvis du virkelig vil være helt vellykket, er det viktig å vite at det ikke vil fungere. Perfeksjon i det første forsøket skal aldri, aldri bli mestret eller gjentatt. Mange muligheter og forsøk er avgjørende for enhver suksess som er reell, repeterbar og fullt forståelig.

Faktisk, da jeg tenkte på konseptet med denne artikkelen, skrev jeg det i hodet mitt noen dager tidligere (måten jeg gjør det meste av det jeg skriver eller måten jeg tenker seriøst på).

På samme måte er reell betydning bygget på deg selv, som en virkelighet som må aksjoneres med en forutinntatt forståelse av det som ikke er viktig. Hvorfor? Uten erfaring med det som ikke fungerer, vil du absolutt ikke være sikker på hva som fungerer.

Ja, jeg synes ikke BT er noe for meg heller. I livet mitt, på en virkelig måte, har jeg kommet til denne forståelsen veldig tidlig: Ta det som fungerer og hva som ikke fungerer, som datakoding og programmering for alle applikasjoner, hvis du vil at det skal fungere godt og til slutt fungere bra.

Visst, det høres ut som om jeg utgjør meg kald, men du må være realistisk og med overlegg om «kaldt» om livet i stedet for «blindt» i stedet for å gjøre blinde handlinger og «prøve» å få noe ut av det. Perfeksjon er vitenskap, og å forstå hva som fungerer og å avvise det som ikke fungerer, er kald vitenskap og virkelighet. Tittelen kommer da til det enkle spørsmålet: er det viktig?

Til slutt et personlig notat: vi alle elsker perfeksjon, men hva er vi villige til å gå videre og virkelig betale for?

For å avslutte med et sitat fra Woodrow Wilson:


«Ingenting i verden kan erstatte utholdenhet. Den har ikke noe talent; det er mer vanlig enn mislykkede menn med talent. Ikke noe geni; ubelønnet geni er nesten et ordtak.»

Hva mer viktig mener jeg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.