Å bo i utlandet som utlending i USA var en ydmyk og dyp opplevelse

Av | oktober 16, 2021

*** Å bo i utlandet lærte meg å ikke ta meg selv så alvorlig! Egoik NEI, hvis du sjekker stoltheten din, ok, nå er det på tide å gå ned til $$ business!

Å bo i utlandet i Marokko utvist fra Amerika lærte meg mye om fremmed kultur, tradisjoner, VIKTIGST, meg selv, familieverdier, fellesskap eller mangel på det, kanskje vi går glipp av stater. (Kanskje familien din er annerledes, men hvis det er tilfelle, er familien din veldig spesiell og unik for å si det mildt!)

Jeg elsker familien min, det er ingen rabatt på det! Selvfølgelig kan jeg forsikre deg: det tar to parter for å ha en dynamisk, kjærlig, støttende, empatisk familieenhet og vilje og lyst til å være i kontakt med begge avtalene! Beklager å avsløre, mine langdistanse regninger var mine og bare mine! Å motta e -post er også et for stort problem for venner og familie å følge når du er ute av syne. Du vil raskt se at når du er ute av syne, er du også ute av tankene deres og ute av deres liv.

Å innse at det ikke er noen reell eller ekte bekymring eller involvering for dine slektninger å kontakte deg, er en veldig ydmyk og hjerteskjærende opplevelse.

Husk det gamle ordtaket: SE UT, SE UT? Det gir deg en reell tendens når du bor i utlandet, og du forventer ikke å opprettholde et kjærlig bånd med venner og familie. Selv om det ikke er noe av en stein, anses det fortsatt som hyppigere, i hvert fall ikke i de fleste amerikanske familiedynamikker. Hvis du nøler: Gjør din undersøkelse og kom tilbake til meg og kommenter eller gi råd, jeg lover å høre funnene dine.

Med mindre du er en aktiv militær mann som ikke bor utenlands, og hvis du er under press fra samfunnet for å kommunisere med dine slektninger, er familiemedlemmer for raske til å koble seg fra deg.

Når det ikke er noe formål, bytte av tjenester, tid, penger eller oppgave / gjensidig utveksling, er det virkelig ingen grunn til å ønske å kontakte deg.

Du blir lei av å sende e -postmeldinger som svarer dag, uke eller måned senere.

Omsorgspakker, spør du? Det eksisterer ikke med mindre det er sosialt press på utenlandske tjenestemenn i aktiv tjeneste eller deres pårørende.

Ikke forvent at noen (familie, venner, kolleger eller nære slektninger) skal vise deg at du er viktig nok til at NOEN ønsker å investere i noen til å kontakte deg via telefon, e-post eller Skype. . En SKYPE -samtale ville vært hyggelig … Så mye!

*** Å bo i et annet land, uten å kunne språkene, ELLER det mest brukte fremmedspråket, dialekten eller folkemålet er også ekte < (less than) spectacular way to exist. WHY(?) Because we all like and need to connect with other people and when relatives are not around, or familiar people, places and stomping grounds. It is MORE THAN > Det er viktig at vi i vårt nye miljø prøver eller prøver å sette stemningen for mennesker og språkene deres. En ydmyk opplevelse, faktisk … (trist ansikt, innadvendt blikk og til slutt et retrospektivt smil)!

Jeg beundrer virkelig utlendinger som kommer til å bo i statene, som gjør en god jobb med å fordype seg i og omfavne amerikansk kultur. Utlendinger lever NÅ og jobber i fremmede miljøer mer enn noen gang. Hvorfor spør du. Enkel. Siden jeg bodde i utlandet i nesten tre år på rad, lærte jeg å ikke ta meg selv for langt. Uten forsvar var det veldig frustrerende og fryktelig å kunne si poenget mitt klart, formidle tankene mine, forstå tankene mine eller kunne svare og svare på grunnleggende svar fra befolkningen generelt. vanskelig, ydmyk og slitsom.

Vi liker det alle og trenger å koble til andre, og når slektninger ikke er i nærheten, eller vi kjenner isolerte mennesker, steder og steder for undertrykkelse, og vi føler oss triste og ensomme. Det er viktig (>) å prøve eller varme opp nye mennesker og språkene deres i vårt nye miljø. Tristhet kan unngås hvis vi er åpne for å få nye forbindelser med nye mennesker.

Prøv det en gang. Gå til et annet land og prøv å presentere CV -en din, eller vil du fortelle meg “Curricullum Vitae, bildet ditt og alder i CV -en din og be om et jobbintervju på et språk som er fremmed for deg … Kan du ikke gjøre det, eller kan du?

Jeg var i stand til å få venner med en ung konditori som var amerikaner i gjengen, og hun var veldig hjelpsom. Han var i stand til å gjøre mange oversettelser og også lese enkle arbeider på arabisk, lærte meg å lære biff, kylling og grønnsaker i supermarkedet.

Jeg møtte også marokkanere som bodde i de tidlige statene, mer enn hyggelig nok til å hjelpe dem å snakke med drosjesjåfører. Jeg klarte å forsone meg med en engelsk skoleleder, som ansatte meg på stedet. Skolene jeg underviste hadde engelsklærere, selv om de ikke snakker engelsk som lærer … Heldigvis for meg er det hyggelig, jeg fikk mange venner som hjalp meg med å få jobb som engelskmann. andrespråkskolelærer!

SKYNDE DEG! Jeg måtte snakke engelsk hele dagen, og det var også et krav for elevene i klasserommene mine, selv om det ikke alltid var en vanskelig og rask regel å følge. Vel, jeg gikk i hvert fall ikke ned uten å forklare meg først. Jeg tok 10 uker på fransk, selv om jeg måtte gå tilbake til statene på grunn av familiekriser og jeg ikke har vært tilbake siden. Når jeg ser tilbake, er jeg ydmyk og glad fordi jeg har fordypet meg i en så opplysende og dyp expatopplevelse.

Jeg var heldig, basert på min evne til å ta fatt på daglige eventyr og opplevelser, både som en positiv mulighet og som en livsendrende opplevelse.

Ydmykhet er sterkt undervurdert! Jeg måtte være ydmyk, stille, entusiastisk og empatisk. I begynnelsen levde jeg som et barn som lærte første ord og grunnleggende språkferdigheter. Jeg var i stand til å kommunisere når jeg handlet, spurte om veibeskrivelse, eller da jeg var alene hjemme. Noen av de enkleste oppgavene var årsaken til angst. En lang, irriterende lyd kom ut av veggen da dørvakten kom inn i bygningen med et murring noen ganger og prøvde å se meg eller familien min. Enten når telefonen ringer eller når den gjør noe som oppfattes som en normal hendelse i dagliglivet. Noen ganger var det dårlig og ydmykt å betale strømregninger. Å lære å ikke ta for mye av seg selv og jobbe med det du har oppnådd er langt viktigere og mer meningsfullt enn å være stolt over egoet ditt eller språkkunnskaper, enten de er upassende for din livssituasjon eller hva som helst.

**** Jeg elsker å lære av deg og av andre som stadig gir meg kunnskap! ~

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.